INFO OM JURYMEDLEMMENE TIL DNNK 2019

BARBRO MARIA TILLER

Barbro Maria Tiller (f.1953) har en MFA fra Trondheim Kunstakademi (NTNU). Hun bor og arbeider i Trondheim. Hun arbeider med forskjellige medier og teknikker, hovedsakelig collage, installasjon, tegning, grafikk, maleri, tekstil.

CARLOS ALBERTO CORREIA

Carlos Alberto Correia (f.1989) har en bachelor i maleri fra Fakultet for Billedkunst (ULisboa) og en MFA fra Trondheim Kunstakademi (NTNU). Arbeider innenfor mixed-media, som tekst, skulptur,lyd, performance, tegning og foto. Carlos er også, sammen Joana Bruno, initiativtaker/ prosjektleder for forlaget SMØR Press, og også, sammen Inga Skålnes, initiativtaker/prosjektleder for kunstbyrået Slå På Kunst.

DAN MARINER

Dan Mariner (f.1983) er en britisk fotograf med base i Bodø. Han har en bachelor i dokumentarfoto fra Newport Universitet. Hans interesse er innenfor sosialantropologi, hvor han arbeider med tema som utforsker menneskets utfordringer med å orientere seg i det moderne samfunn, ved å blande aspekter fra tradisjonelt dokumentarfoto med en mer konseptuell tilnærming. Han og kunstneren Marianne Bjørnmyr driver Atelier NOUA, et kunstneratelier og arena for samtidsfoto i sentrum av Bodø.

Design: Marianne Bjørnmyr - Publiseringsløsning: Publishpack.no