INFO OM JURYMEDLEMMENE TIL DNNK 2018

 

Heidi Rødstøl (f. 1973) har sin utdannelse fra Kunsthøgskolen i Bergen, avdeling Kunstakademiet. I sin kunstneriske praksis utforsker Rødstøl visuelle motsigelser og vår måte å tolke gjengivelser, kontra den virkelige verden. I sine tidligere arbeider har hun bearbeidet og undersøkt konkrete steder og rom gjennom tredimensjonal tegning, installasjon og rommaleri. Hun har utforsket både det maleriske og det fotografiske uttrykket, og i sine seneste arbeider kombinerer hun disse teknikkene. Ved siden av eget arbeid har hun i en årrekke undervist ved Kunstfagskolen i Ålesund, jobber som KORO-konsulent og har hatt en rekke tillitsverv.

Ine Harrang (f.1960) har en BA fra Edinburgh College of Art, og en MA fra Academy of Art, Design and Architecture, Praha. Hun bor og arbeider i Amsterdam og Molde.
Hennes arbeid er hovedsakelig prosjektbasert, der glass benyttes som medium for konseptbasert arbeid i materialets randsone, og har i stor grad vært knyttet til forflytning av tid, erindringstegn, fragilitet og rester, befestet gjennom fragmenterte samlinger som på ulikt vis utforsker fornemmelsen av et Meta-plan i tilværelsen.
Ved siden av eget arbeid har hun innehatt flere verv, har lang erfaring fra kulturadministrasjon, og er medlem av atelierfellesskapet Sirkel 4 i Molde.
Fra 2017 er hun tildelt Statens 10 årige arbeidstipend.

Eivind H. Natvig (f. 1978) bruker fotografiet til å undersøke sosio-politiske narrativer, og som et verktøy til å formidle menneskelige likheter, fremfor forskjeller. Hans visuelle språk er tungt forankret i den dokumentariske tradisjonen, men har samtidig en usedvanlig fotografisk frihet. Natvig har mottatt en lang rekke stipender fra Fritt Ord, Kulturrådet og andre. Han har vært stilt ut på steder som Trondheim Kunstmuseum, Perspektivet Museum, Gulbenkian i Paris og Deichtorhallen i Hamburg tillegg til en rekke internasjonale festivaler og gallerier. Boken «Du Er Her No» kom ut på Tartaruga Press i 2014.
Nett: ehn.no

Marianne Bjørnmyr (f. 1986) har en MA i Fotografi fra London College of Communication, University of the Arts London. Hun bor og arbeider i Bodø. I sin praksis jobber Marianne med undersøkende prosjekter hvor sentrale temaer omhandler vår oppfattelse av fotografiet som en tilnærming til virkeligheten, og hvor presentasjon av fotografiet er satt opp mot vår forståelse, tolkning og genererte oppfattelse av bildemateriale.Marianne's arbeid har tidligere blitt stilt ut nasjonalt og internasjonalt blant annet på Høstutstillingen, Nordnorsken og Daniel Blau London, samt fotobokmesser i bla. Tokyo, Paris, Amsterdam, London, Roma og Wien.
Marianne mottok et 2-årig arbeidsstipend for yngre og nyetablerte kunstnere i 2016. Startet i 2017 Atelier NOUA i Bodø i samarbeid med Dan Mariner. 

Design: Marianne Bjørnmyr - Publiseringsløsning: Publishpack.no