NYE LEDERE I BODØ KUNSTFORENING

Advokat Trond Ivan Blomsø, tidligere styremedlem gjennom 5 år, ble på årsmøtet til Bodø kunstforening 23.05.24 valgt til ny styreleder. Han jobber hos Advokat Aga AS. Rita Lekang har vært styreleder i 7 år, og synes det har vært et spennende, givende og til tider krevende verv.

Nå ønsker hun å fortsette i rollen som frivillig, og sørger tirsdag 4. juni for, sammen med våre andre dyktige frivillige, at det blir en vellykket lukket vernissage. Da skal verk av den unge vinneren av Queen Sonja Print Award stilles ut i Bodø kunstforening. Det skal også verk av H M Dronning Sonja og Håvard Homstvedt.

Samtlige verk blir utstilt i Kunstforeninga fram til 28.07.24.

Bodø kunstforening har også fått ny daglig leder; Yngvil Riise (t.til høyre). Hun har bakgrunn fra media/kommunikasjon, videregående utdanning og reiseliv, og har journalistikk, psykologi, pedagogikk, fransk, spansk og tysk i fagkretsen.

Bodø kunstforening retter en stor og hjertelig takk til Rita Lekang, for flott innsats som styreleder! Hun er ei svært aktiv dame, og vi ønsker henne lykke til videre, med øvrige verv og som politiker på fylkesnivå. Og – vi håper hun likevel er ledig for spennende oppdrag som frivillig innimellom!

Foto: Knut Werner Lindeberg Halsén, Ås kunstforening

Avtroppende og påtroppende styreleder BKF 2024
Avtroppende og påtroppende styreleder BKF 2024


Design: Marianne Bjørnmyr - Publiseringsløsning: Publishpack.no