18.Okt - 16:00 - 21:00

Kulturnatta 2019

Kunlturnatta i Bodø kunstforening 2019

- performance med Tone Aaness kl.18:00 og kl.19:00
- åpen utstilling med Tor Kvarv
- vi legger frem tegnesaker.
- I tillegg er det utstilling til inntekt for TERJE NILSENS MINNEFOND. I Vindusgalleriet. Offisiell åpning under Kulturnatta 2019 i Bodø Kunstforening.

Kom innom for en kunstpause. Det er også muligheter for å kjøpe forfriskninger.

Mer om utstillingen TERJE NILSENS MINNEFOND.
VINN ET KUNSTVERK
For bare 100 kr loddet kan du vinne et kunstverk fra utstillingen, og være bidragsyter til Minnefondet. Betaling via Vipps eller bankkonto. Vipps-nr: 580355. Ved betaling til bankkonto, merk med navn og telefonnummer. Kontonummer: 4750 73 82769.
Loddtrekning finner sted i Stormen Konserthus, tirsdag 26.11.19, på Nilsens fødselsdag. Mer informasjon senere.
OM UTSTILLINGEN
Alle kunstverkene er gitt til minnefondet av kunstnere og kulturaktører som hadde et forhold til Terje Nilsens musikalske univers. Dette er deres bidrag til fremtidige unge talenter innenfor alle kunstformer.
Utstillingen arrangeres av Hege Gundersen, i samarbeid med Bodø Kunstforening og Terje Nilsens Minnefond. Den vil være tilgjengelig i Bodø Kunstforenings åpningstider frem til 3. november, og synlig i vindusgalleriet frem til 20. november.
Stiftelsen Terje Nilsens Minnefond ble opprettet av Benn Eidissen og Mads Torrissen. Stiftelsens formål er å inspirere andre kunstnere til å utvikle kunst i Terje Nilsens ånd.

Gratis inngang!
Hjertelig velkommen!
 Design: Marianne Bjørnmyr - Publiseringsløsning: Publishpack.no